Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

Škola Fotografije FOKUS

- FOTOGRAFSKI CENTAR FOKUS -

 

POČETNI KURS FOTOGRAFIJE

Pogledajte detaljnije o početnom kursu fotografijePočetni kurs fotografije nudi polaznicima da nauče kako da fotografišu portret, pejzać, porodične fotografije, sport, grad, životinje.
Uče se osnove estetike, kompozicije, podešavanja aparata (iso, ekspozicija, blenda), merenje svetla, korišćenje objektiva, blic, upotrebe raw fotografije, korišćenje blica, kao i programa za obradu fotografije Photoshop i Lightroom. Kurs je za one koji nisu nikada učili fotografiju, a isto tako i za one koji žele da upotpune znanje iz osnova tehnike fotografije. Nema ograničenja starosnog doba.

Za prijavu i više informacija kontaktirajte: skolafotografije.rs@gmail.com | 063 669 744 | 021 531 568.

Pogledajte detaljan program >

 

 

 

 

 

NAPREDNI TERENSKI KURS FOTOGRAFIJE

Pogledajte detaljnije o terenskom naprednom kursu fotografijeNaučite napredne tehnike fotografisanja na terenu, koristeći prirodnu svetlost, ili kombinaciju prirodne i veštačke svetlosti blica ili reflektora i da primenite za pravljenje komercijalne stock fotografije, komercijalno fotografisanje hrane, fotografisanje venčanja, fotografisanje koncerata, dokumentarne fotografije. Na kurs mogu da se prijave svi koji imaju znanje početkog kursa. Nema starosnog ograničenja za pohađanje kursa.
Za prijavu i više informacija kontaktirajte: skolafotografije.rs@gmail.com | 063 669 744 | 021 531 568
Pogledajte detaljan program>

 

 

 

NAPREDNI STUDIJSKI KURS FOTOGRAFIJE

Pogledaj detaljnije o studijskom kursu fotografijeNaučite pravilno studijsko osvetljenje, rad u fotografskom studiju, rad sa studijskom rasvetom, kompoziciju svetla, postavku svetla. Dobite znanje koje je primenjivo u studiju ali isto tako i na terenu. U studijskim uslovima se može dobiti potpuna kontrola svetlosti, a kada se savlada može biti primenjeno i na terenu. Mogu da se prijave svi koji imaju znanje završenog početnog kursa fotografije. Nema starnosnog ograničenja. Za prijavu i više informacija kontaktirajte: skolafotografije.rs@gmail.com | 063 669 744 | 021 531 568
Pogledajte detaljan program>

 

 

 

 

KURS ADOBE PHOTOSHOP, ADOBE LIGHTROOM, ADOBE CAMERA RAW

kurs photoshop skola fotografije fkvsvNaučite tehniku postprodukcije fotografija u Adobe Photoshop i Adobe Lightroom programima, naučite da organizujete arhive, da primenite svoje znanje za poboljšavanje kvaliteta fotografija. 
Za prijavu i više informacija kontaktirajte: skolafotografije.rs@gmail.com | 063 669 744 | 021 531 568
Pogledajte detaljan program>

 


 

VIDEO PREZENTACIJA Škole