Our Shop

online kurs fotografije uživo - streaming preko skype

Rad online uživo 1:1  (live streaming)

Naučite da fotografišete bez obzira gde živite. Učite uživo sa predavačem kroz skype čas ili kurs.

ONLINE UŽIVO KURS FOTOGRAFIJE

Naučite da fotografišete kroz individualni online rad 1:1 sa predavačem preko skype živih predavanja.

Pogledajte primer fotografija rađenih za E-store

Rad uživo 1:1

Naučite da fotografišete bez obzira gde živite. Učite individualno. Uživo preko skype. Uštedite vreme na odlazak i dolazak na čas.

Boris Radivojkov, predavanje makro, na terenskom kursu

Učite od eksperta

Naučite da fotografišete kroz učenje preko skype 1:1 od akademskog fotografa Borisa Radivojkova. Izgredite temelj za budući rad u učenje. 

Terenski rad na ulici u Novom Sadu

Sa svake lokacije

Za učenje je potrebno imati samo internet konekciju i uređaj na kojem se mogu pratiti predavanja (Laptop/Tablet/Telefon).

Online kurs - uživo preko skype 1:1

Komunicirajte uživo

Učite kroz živi streaming predavanja, tako da predavača uvek vidite uživo, kao i predavač vas. Komunikacija se vrši govorom i tekstom.

Galerija online polaznika

Galerija polaznika online kursa

Nainteresantniji radovi
polaznika online kursa
fotografije i obrade fotografije
od 2012-2019. godine.

Vidi galeriju >

DETALJI ZA KURS


Cena online kursa: 450 eura, u dinarskoj protiv vrednosti, u gotovini ili preko računa.
Program: po programima i temam svih kurseva fotografije i obrade fotografija - početnog kursa fotografije, program naprednog terneskog kursa, naprednog kreativnog kursa, a ako polaznik poseduje foto studio moguće je raditi po programu studijskog kursa fotografije, program stock kursa fotografije, program postprodukcije fotografije.
Uslov: posedovanje digitalnog fotoaparata i laptop/tablet/mobilnog na kojem može da se gleda i prati predavanje, kao i vrši prikaz radova i komunikacija.
Fond časova: za početni kurs 22, za napredne kurseve 24,
Termini: po dogovoru.
Cena: 20 eura/čas, moguće je uzeti samo 1 probni, ili samo po potrebi na odrđene teme.
Način pohađanja: individualno i online. 
Sertifikat: po završetku kursa.
Zaposlenje: Nakon završetka kursa najbolji polaznici dobijaju preporuke za posao i za praksu.
Galerija: polaznici online kursa
Prijavite se: Putem forme, telefona: +381 63 669 744, skolafotografije.rs@gmail.com

VIDEO PREZENTACIJA KURSA

Prezentacija rada online kursa
(U starom lokalu Škole fotografije Fokus)

DODATNE INFORMACIJE

Kurs je za sve ljubitelje fotografije koji žele da nauče ili unaprede postojeće znanje fotografisanja. Može da se radi program: početnog kursa, naprednog terenskog i studijskog kursa, kao i kurs obrade fotografija - Photoshop kurs.

Kurs je najbolje pohađati sa digitalnim aparatom, poželjno da ima bar jedan zoom objektiv, bar jedan fiksni (prime) objektiv, blic, i kartice.
Besplatne su konsultacije u vezi izbora opreme.

Po dogovoru.

Nema staroskog ograničenja.
Za decu ispod 18 godina, potrebna je saglasnost roditelja.

Predavanja se izvode:
1:1 preko skype - uživo gde polaznici mogu da postavljaju pitanja u sred časa i da menjaju formu časa.
Deljenjem likova, i drugih dokumata za učenje putim interneta (skype/email)
Pokazivanjem gradiva, dijagrama i objašnjenja preko ekrana - i na njihovom ekranu
Deljenjem fotografija i pružanjem stručne analize.
Korekturom radova uživo.

Polaznici rade praktično u kod sebe kući ili na bilo kojoj lokaciji, a dele fotografije preko skype tako da se vrši korektura i konsultacija.

Predavač je akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com), koji na sažet način predaje i prenosi znanja koja je sticao u zadnjih 15 godina, kroz radno iskustvo i učenje fotografije na akademiji umetnosti. Sistematizovano gradivo koje bi bilo potrebno učiti godinama predaje u okviru online 1:1 časova/kursa koji traje samo nekoliko meseci.
Pomoću knjiga ova znanja nije moguće naučiti, a postoje pojedine teme i tehničke pojedinosti kojh nema u knjigama o fotografij i uglavnom se uče kroz iskustvo.
Preko skype Boris Radivojkov, radi od 2011-2019 godine.
Pogledajte radove online polaznika škole: galerija-radovi-online-polaznika >>

Sertifikat: po završetku kursa dobija se sertifikat Škole fotografije Fokus.
Sertifikat se može koristiti za apliciranje za posao fotografa na kruzer preko okeanskim brodovima.

Fotografija može da bude hobi za uživanje i protiv stresa. bavljenje kreativnošću dovodi do pozitivnih rezultata u drugim oblastima kojima se polaznici bave. Školu je završilo više 5000 polaznika od 2009 do 2019 godine.

Hobi fotografi mogu da povećaju uživanje u fotorafisanju, kreativn rad dovodi do poboljšanja kvaliteta življenja i ispunjenošću i zadovoljstvom života.

2010-2019. godine, pogledajte na linku: "Galerija polaznika online kursa fotografije"


Nakon završetka kursa polaznici mogu da se zaposle na brodu ili da počnu samostalno da rade stock fotografiju, ili jednostavne usluge fotografisanja događaja. Fotografija može da bude dodatni posao ili glavni posao. Mnogi polaznici su poslatali profesionalni fotografi i otvorili svoj foto foto studio u Srbiji i Inostranstvu. Ima i onih koji rade stock fotografiju zaposlenje. 

Besplatni saveti i konsultacije o izboru kursa kao i o kupovini i izboru foto opreme info: skolafotografije.rs@gmail.com / +381 63 669 744

Program: za Stock kurs fotografije se sastoji od kombinacije programa: 
Početnog, Naprednog Terenskog, Studijskog i Photoshop kursa fotografije.

Po dogovoru sa svakim polaznikom sastavlja se program, i radi se po njemu, ali je preporuka preći prvo početni kurs pa onda po potrebi ići na napredne kurseve.

Teme koje se rade: Portret, pejzažu, grad noću, turisticka fotografija, sport, makro, kreativne fotografije i kreativne grupne fotografije, fotografisanje parova, fotografisanje dece, kreativni portreti, life i street fotografija, fotografisanje životinja, fotografisanje događaja, fotografisanja enterijera, hdr, eksternim blicevima, i osnove stock i komercijalne fotografije. Tehnike obrade fotografija. Obrada istih tema u Photoshop/Lightroom je deo kursa. Tako da oni koji budu prošli kroz kurs dobiće praktična znanja kako mogu da vrše profesionalne usluge i kako kroz bavljenje fotografijom mogu da zarade novac. Sa druge strane učiće se i o umetničkoj fotografiji i radiće se na učenju i vežbi za usavršavanje fotografisanja i korišćenje fotografije kao sredstva izražavanja.

Način pohađanja: online 1:1 (uživo preko skype) ili u maloj grupi.
- Online uživo u radu 1:1 sa predavačem preko skype, moguće je raditi pod uslovom da polaznik poseduje studijsku fotografsku opremu tako da može da realizuje zadatke koje dobije.
Online je najnovija mogućnost koja se odnosi na rad uživo preko skype sa predavačem, predviđen je da omogući pohađanje onima koji žive na udaljenim lokacijama ili drugim gradovima, pa čak i u drugim državama, tako da na ovaj način mogu da uče fotografiju.
- Individualno se odnosi na individualan rad sa predavačem po istom programu samo u tom slučaju je moguće završiti u kraćem roku ili pak ima veći izbor termina jer se ne uklapa sa celom grupom.
- U grupi se odnosi na uobičajeni način u grupi do 3 polaznika.

Na svaki od ovih načina po završetku se dobija sertifikat o završenom kursu.

RASPORED PREDAVANJA:
Sastoji se od rasporeda predavanja - Početnog, Naprednog Terenskog, Studijskog i Photoshop kursa fotografije. Pogledajte posebno te kurseve i njihove programe, iste teme važe, ali raspored je prilagođen svakom polazniku, tako da redosled neće biti isti.
Kombinuju se časovi i teme: estetike, tehnički, kreativni, i obradaa fotografija, na takav način da ne dođe do prezasićenja kod polaznika i do mešanja gradiva, a sa druge strane da se postigne da bude interesantno i da motiviše polaznika za rad.


PRIJAVITE SE NA KURS

Prijavite se na kurs fotografije, časove fotografije, photoshop i lightroom kurs ili čas.