Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

ONLINE INTERAKTIVNI KURS FOTOGRAFIJE

online fotografski kursonline kurs fotografijeonline foto kurs

 

      - INTERAKTIVAN ON-LINE KURS: kroz audio i video komunikaciju preko (skype/messenger). Predavač će program uživo predavati - uz direktan video prenos. Program će prilagođavati svakom pojedinačnom polazniku. Uz podršku foto i video materijala i linkova sa interneta. Na ovaj način će moguće biti pohađanje bilo kojeg fotografskog kursa. (početni, napredni, photoshop). Kurs posebno prilagođen onima koji ne žive u Novom Sadu a žele da se edukuju iz ovih oblasti. Za pohađanje ovog kursa potrebno imati samo internet konekciju i foto aparat.

Na ovom kursu već imamo polaznike koji na ovaj način uče - iz Srbije koji ne žive u Novom Sadu (Subotica, Beograd, Niš) i oni koji žive u drugim zemljama u svetu na primer u Švajcarskoj, Australiji i Austriji. Pogledajte radove polaznika>>

Može da se pojhađa individualno u vidu privatnog on-line interaktivnog časa ili u grupi, u vidu on-line web seminara – webinara, gde aktivno možete da slušate predavanja ali i da postavljate pitanja i odmah da dobijate odgovore i instrukcije.
Cena za individualnog časa je 15 eura.

On-line pohađanje kursa garantovano jednakog kvaliteta kao i uživo!

U slučaju da se polaznicima ne dopadne mogu da odustanu u bilo koje vreme, bez obaveze plaćanja do kraja, ili pak u slučaju da su platili unapred novac će im biti vraćen. Ovako možete da naučite sve sto vas zanima podjednako kao i sa kursom uživo. Cena jo povoljnija nego uživo, a polaznici nemaju dodatnih troškova prevoza i gubitka vremena.

Dodatno, to nije u pitanju niz “YouTube” video snimaka, koji se puste i gledaju - Naprotiv u pitanju rad uživo. Uz video predavača i polaznika preko web kamere, uz interaktivan rad, odnosno sa mogućnošću da polaznik uživo postavlja pitanja, kao i da predavač uživo preko skype pokaže, da instrukcije. Pored skype koriste se još neki programi koji omogućavaju uspešnu simulaciju nastave u učionici. Na kraju kursa dobijaće se diploma. Upis stalno otvoren! Moguće birati različite termine.

Zainteresovani mogu se prijaviti putem sledećeg maila: borisradivojkov@yahoo.com / skolafotografije.rs@gmail.com ili na telefon
063 669 744 / 021 531 568. Kontakt osoba Boris Radivojkov

Iskustvo Marko Šarenac, iz Švajcarske - polaznik online kurseva fotografije, photoshop i lightroom programa od 2014-2018.

"2014. sam kupio svoj prvi DSLR aparat i isto vece sam hteo da ga bacim u kantu. Nije hteo da "radi" u mrklom mraku, iako je imao integrisani blic. Pronalazim Borisa na netu i tu krece nasa saradnja. Puno casova fotografije, PS-a, LR-a.... Mogu slobodno da kazem da sam jako mnogo naucio od Borisa. I dan danas kada imam dilemu vezano za opremu, ili bilo sta drugo, pisem Borisu i dobijem vrlo koristan savet u kratkom roku. Jedno veliko HVALA Borisu na svom znanju koje mi je preneo do sada vezano za fotografiju, ali isto tako i za filosofiju zivota, koja je jako bitna u svakom poslu, pa i ovom"