Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

KURS FOTOGRAFIJE ZA RAD NA CRUISER BRODU

 


       Kurs fotografije Cruiser je namenjen onima koji žele da dobiju zaposlenje fotografa na cruiser brodu. Polaznici će unaprediti znanja, iskustva i veštine fotografisanja - kroz učenje o svim podešavanjima svih parametara fotoaparata, tehnici fotografisanja, obradi fotografije - photoshop Polaznici na početku kursa dobijaju sve potrebne informacije o kupovini fotografske opreme.

Potrebna oprema: Kurs je najbolje pohađati sa digitalnim DSLR aparatom, a polaznici koji nemaju adekvatnu opremu mogu da rade sa školskim poluprofesionalnim digitalnim DSLR fotoaparatom, kao i objektivima, blicevima i pratećom opremom koju obezbeđuje škola.

Termini: polaznici individualno imaju mogućnost da sami biraju termine tokom celog dana.

Grupe: Radi se individualno ili u malim grupama do 8 polaznika, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet nastave. Grupe su različitih uzrasta a što je osnova za dobru i pozitivnu radnu atmosferu. Starosno ograničenje zavisi od kompanije za koju polaznik aplicira prilikom zapošljavanja. Može da se radi i kroz individualan rad sa predavačem po istom programu samo u tom slučaju je cena drugačija ali je moguće završiti u kraćem roku.

Metodi rada
: Predavanja se izvode na savremen i interaktivan način, kroz vežbe fotografisanja, uz insturkcije, demostracije vežbi i konsultacije predavača u toku časova. Predavanja su osmišljena da budu bazirana na interaktivnosti, bez isključenja ili zapostavljanja ijednog od članova grupe. Učenje teorije na zanimljiv način primenjuje se kroz fotografisanje. Glavni cilj predavača je da prenese svoje iskustvo koje je stekao konkretno na brodu i koje ne podrazumeva samo veštinu fotografisanja, već i sve ostale sklonosti koje uspešan brodski fotograf mora da ima od vokabulara i stručnih izraza na engleskom jeziku do korisnih saveta koji donose veću prodaju fotografija.

Predavač: Milos Vojnovic  rođen 07.01.1985. u Novom Sadu, Srbija. Diplomirao Primenjenu fotografiju 2010 godine na Visoko tehničkoj školi. U toku i nakon školovanja bio je učesnik mnogih izložbi, a njegovi radovi su izlagani kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Od 2013 do 2016 radio je za kompaniju Princess Cruises prvo kao fotograf, a zatim kao senior fotograf. Tokom svoje karijere na brodu,kao senior fotograf, radio je na edukaciji fotografa i držao seminare o fotografiji. Sarađivao sa mnogim fotografima iz Srbije i inostranstva i radi kao profesionalni fotograf i edukator.

Program: za kurs obuhvata:

  1.  DAN – Osnovi fotografije (Ekspozicija, ISO, Blenda,Brzina okidanja, dubinska oštrina)
  2.  DAN – Šta je to brod ? (Brodski život, Fotograf na brodu)
  3.  DAN – Fotografisanje Gangway i Restorana (rad sa speed flesh rasvetom)
  4.  DAN  - Fotografisanje Formalne večeri  (rad sa rasvetom i poziciranjem modela )
  5.  DAN – Fotografisanje Casual večeri (rad sa rasvetom i pozicioniranjem modela)
  6.  DAN – Gallery (Prodaja i Custemer service)
  7.  DAN – Labaratorija  (Poslovi u laboratoriji i photoshop)Sertifikat: po završetku kursa dobija se sertifikat.

Zaposlenje: Nakon završetka kursa polaznici mogu da se zaposle na brodu.

Saveti i konsultacije:
Besplatni saveti i konsultacije o izboru kursa kao i o kupovini i izboru foto opreme info: skolafotografije.rs@gmail.com / 063 669 744

Prijava: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: skolafotografije.rs@gmail.com
Potrebno se prijaviti što ranije jer je broj polaznika ograničen kako bi smo održali kvalitet nastave.